Case-packers

Toepassingen voor het automatische verpakken van producten in omdozen.

Semi- automatische casepacker type V140SA

Semi- automatische casepacker machine V140 SA is een makkelijk in te stellen casepacker welke geschikt is voor het verpakken van stuksdoosjes in een omdoos.

De omdoos wordt door de operator op de band geplaatst. De producten worden door de machine automatisch gestapeld. De omdoos wordt voor de doosjes gepositioneerd en vervolgens wordt deze gevuld vanuit de stapelunit. Formaatwisselingen zijn snel door het gebruik van positie indicatoren. De ombouwtijd bedraagt maar 5 minuten.

Automatische casepacker type V140P

Automatische casepacker V140P is een makkelijk in te stellen betrouwbare casepacker welke geschikt is voor het verpakken van stuksdoosjes in een omdoos.

De omdoos wordt automatisch uit het magazijn gepakt en voor de stapelaar geplaatst. De producten worden door de machine automatisch gestapeld via servomotor besturing. De omdoos wordt voor de doosjes gepositioneerd en vervolgens wordt deze gevuld vanuit de stapelunit. Formaatwisselingen zijn snel door het gebruik van positie indicatoren en een goede toegankelijkheid.  De dozen worden automatisch gesloten door tape of hot-glue.