Etiketteermachines

System 1 twist

Etiketteermachine

Onze populairste etiketteermachine de System 1 Twist.

Deze snelle, robuuste en zeer nauwkeurige etiketteermachine is geschikt voor het etiketteren van ronde flessen of potten.

Het product wordt op de transportband geplaatst en vervolgens gegrepen tussen de zwarte rotatieband en de contraplaat, waarna het automatische systeem ervoor zorgt dat het label perfect rondom het product wordt aangebracht. De snelheid van de transportband en de snelheid van de zwarte rotatieband zijn onafhankelijk van elkaar te regelen, zodat het mogelijk is om zelfs producten te etiketteren die tegen elkaar aangevoerd worden.

Dit etiketteersysteem hebben we altijd op voorraad. Een demonstratie met eigen producten is altijd mogelijk!

Video van de System 1 twist etiketteermachine:

System 1 twist rollers

System 1 twist rollers geschikt om cilindrische of licht conische producten perfect te etiketteren. Het systeem is gemakkelijk in te stellen.

Door het gebruik van het rollen systeem kunnen licht conische producten of producten met een ongelijke bodem toch nauwkeurig rondom geëtiketteerd worden. Met een simpele ombouw kan de machine de standaard cilindrische producten met een rotatieband snel etiketteren.

Het beste van twee verschillende technieken heel eenvoudig gecombineerd.

Video van de System 1 twist rollers etiketteermachine:

System 1 modulair

System 1 modulair geschikt om ronde flessen of potten met een hoge snelheid etiketteren. Het gehele systeem is voorzien van een touchscreen met geheugenprogramma’s. De etiketteermachine is zeer uitgebreid en kan worden uitgevoerd met een minimum en maximum machine belading controle, etiket controle, product uitstoot, etiket-codeerunit en meer.

Video van de System 1 modulair etiketteermachine:

System 2

sistema2

System 2 is ontwikkeld om producten van bovenaf te etiketteren. De compacte opstelling is ideaal voor het labellen van doosjes en andere toepassingen met handmatige of automatische invoer.

Video van de System 2 etiketteermachine:

System 3

System3(1)

System 3 wordt gebruikt om hoge, onstabiele, cilindrische producten zeer nauwkeurig te etiketteren. Geschikt om lange en hoge etiketten aan te brengen.

Video van de System 3 etiketteermachine:

System 5

Eti5modular

System 5 etiketteert enkelzijdig of tweezijdig ovale of rechthoekige producten. Het systeem kan worden uitgebreid om ook cilindrische producten rondom te etiketteren, waardoor de machine erg breed inzetbaar is. Er zijn veel uitbreidingen beschikbaar voor dit systeem. Er is een basisversie en een uitgebreide versie beschikbaar om aan elke wens te voldoen.

Video van de System 5 etiketteermachine: