Farmaceutische productie machines

 

Al 27 jaar zijn wij agent in Nederland voor de firma L.B. Bohle. Het Duitse familiebedrijf Bohle is marktleider op het gebied van farmaceutische productiemachines.

De machines van Bohle zijn van de allerhoogste kwaliteit die er op de markt beschikbaar is.
Voor uw farmaceutische productievraagstukken kunnen we totaaloplossingen bieden door het brede leveringsprogramma en de brede kennis van processen.

Bohle biedt een uniek concept met gepatenteerde proces en handeling machines.

Bij het Bohle Service Center staan de procesmachines werkend opgesteld, klaar om te testen met producten van klanten.

 


Container mengers PM

 

Voor de productie van farmaceutische poeders is het produceren van een homogeen mengsel een cruciale stap. Een goed verdeelde distributie van alle componenten is het doel van dit proces.

L.B. Bohle produceert al sinds 1987 mengers voor de farmaceutische productie.
Tot op heden zijn er enkele duizenden mengers gebouwd door L.B. Bohle, die elke dag wereldwijd in een grote verscheidenheid aan mengsystemen gebruikt worden in de productielijnen van farmaceutische bedrijven en contractfabrikanten.
Met de juiste mix van succesvolle ideeën en design behoort L.B. Bohle tot een van de wereldleiders op het gebied van mengtechnologie voor de farmaceutische industrie. Dit succes varieert in de range van laboratorium-mengers tot mengsystemen met 12.000 liter containers.
Voor de hoogste flexibiliteit kunnen er mengcontainers met verschillende capaciteiten worden gebruikt. Het gepatenteerde Bohle mengproces garandeert een effectieve menging al met een container belading tussen de 20 – 85% en met dichtheden tussen 0,2 – 1,2 kg / l.

Laberatiorium menger LM40

L.B. Bohle mengsystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het homogeen mengen van farmaceutische vaste stoffen. De mengprocedure is gebaseerd op het gebruik van mengelementen binnen in de mengcontainer. Het hoge rendement van de mengsystemen is gebaseerd op het revolutionaire en gepatenteerde tegenstroomprocesprincipe.

Tegelijkertijd voorkomt het tegenstroomproces besmetting van de operators en het product tijdens het proces door het gebruik van een volledig gesloten meng container.

Naast blenders voor grote batches biedt L.B. Bohle de laboratorium menger LM 40 aan, een menger voor onderzoek, ontwikkeling of kleinschalige producties.

Zeef machines

 

BOHLE BTS – CONISCHE ZEEFMACHINE
De gepatenteerde BTS Bohle Turbo Sieve is een conische zeefmachine veelal gebruikt om de deeltjesgroottes van droge of natte producten te kalibreren, waardoor een optimale deeltjesgrootteverdeling wordt gegarandeerd. De BTS laat een productiecapaciteit toe van 2 tot 3 ton / uur.

 

BOHLE BRS – ROTERENDE ZEEFMACHINE
De BRS Bohle rotatiezeef machine is een mobiele en ruimtebesparende zeefinstallatie voor diverse toepassingen in de farmaceutische, voedingsmiddelen- en chemische productie industrie. De BRS wordt gebruikt voor het malen van poeders, agglomeraten en granulaten.

 

 

BOHLE BTM – HAMERSLAG MOLEN
Zelfs voor de meest gecompliceerde producten zorgt het gebruiksvriendelijke, modulaire en compacte cGMP-ontwerp van de Turbo Mill BTM voor uitstekende doorvoercapaciteiten. Flexibel en eenvoudig gebruik is verzekerd door deze verrijdbare opstelling die gemakkelijk in hoogte verstelbaar is.

Granuleermachine Bohle BFS Fluidized bed systems

Fluid bed systemen worden al tientallen jaren gebruikt in de farmaceutische industrie. Het toevoegen van een waterig of alcoholisch granulatie medium comprimeert het mengsel van droge poederdeeltjes. De vloeistof bevat een vluchtig oplosmiddel dat kan worden verwijderd door te drogen.
Voor een lange tijd werden fluid bed systemen gedomineerd door het gebruik van topspray. De voordelen van systemen met onze tangentiële sproei nozzles worden echter steeds duidelijker in de markt, waardoor ze de neiging hebben om granulatoren met topspray over te nemen. L.B. Bohle’s portfolio met fluid bed granulatie machines omvat zowel R&D-systemen voor kleine productievolumes als ook productieschaalsystemen.