Kartonneermachines

 

Verticale kartonneermachine type Vertipack

 

 

 

Vertipack verticale kartonneermachine werkt ideaal in de farmaceutische of cosmetische industrie, bijvoorbeeld met gelakte doosjes.
Door het werken met formaatdelen wordt de machine in 15 minuten omgebouwd naar een ander formaat doosje.
Er is veel ruimte voor de operator om handmatig producten in de doosjes te doen. Zo is er maar één persoon nodig die zowel de doosjes vult als het automatische toevoermagazijn van de doosjes aanvult.

Maximale machinesnelheid: 60 / min.


Horizontale kartonneermachine type V106N

v-2-f00664

 

De machine V106N is een makkelijk toegankelijke horizontale kartonneermachine welke geschikt is voor middelgrote en kleine producten zoals tubes, flesjes, potjes, blisters en meer. De automatische producttoevoer wordt in detail aangepast om het het gewenste product te verwerken. Formaatwisselingen zijn relatief snel, veelzijdig en makkelijk in te stellen met behulp van positie indicatoren en vooraf afgestelde wisseldelen.


Semi- automatische casepacker type V140SA

Semi- automatische casepacker machine V140SA is een makkelijk in te stellen casepacker welke geschikt is voor het verpakken van stuksdoosjes in een omdoos.

De omdoos wordt door de operator op de band geplaatst. De producten worden door de machine automatisch gestapeld. De omdoos wordt voor de doosjes gepositioneerd en vervolgens wordt deze gevuld vanuit de stapelunit. Formaatwisselingen zijn snel door het gebruik van positie indicatoren. De ombouwtijd bedraagt maar 5 minuten.

Werking:

Automatische casepacker type V140P

Automatische casepacker V140P is een makkelijk in te stellen betrouwbare casepacker welke geschikt is voor het verpakken van stuksdoosjes in een omdoos.

De omdoos wordt automatisch uit het magazijn gepakt en voor de stapelaar geplaatst. De producten worden door de machine automatisch gestapeld via servomotor besturing. De omdoos wordt voor de doosjes gepositioneerd en vervolgens wordt deze gevuld vanuit de stapelunit. Formaatwisselingen zijn snel door het gebruik van positie indicatoren en een goede toehankelijkheid.  De dozen worden automatisch gesloten door tape of hot-glue.

Werking: