Kartonneermachines

 

Verticale kartonneermachine type Vertipack

 

 

 

Vertipack verticale kartonneermachine werkt ideaal in de farmaceutische of cosmetische industrie, bijvoorbeeld met gelakte doosjes.
Door het werken met formaatdelen wordt de machine in 15 minuten omgebouwd naar een ander formaat doosje.
Er is veel ruimte voor de operator om handmatig producten in de doosjes te doen. Zo is er maar één persoon nodig die zowel de doosjes vult als het automatische toevoermagazijn van de doosjes aanvult.

Maximale machinesnelheid: 60 / min.

 

Werking:
Het doosje wordt via een vacuum systeem uit het magazijn gepakt, positief opgezet en geplaatst tussen de vier transportbanden. Tijdens de overdracht wordt het doosje gesloten aan de onderkant en eventueel gecodeerd.  Een eventuele bijsluiter wordt ingevoerd in het doosje. Het product wordt ingevoerd in het doosje. Een fotocel detecteert zowel de aanwezigheid van het product als de diepte van het product. Het doosje wordt gesloten aan de bovenkant.

Horizontale kartonneermachine type V106N

v-2-f00664

 

 

v-2-f00663

 

De machine V106N is een makkelijk toegankelijke horizontale kartonneermachine welke geschikt is voor middelgrote en kleine producten zoals tubes, flesjes, potjes, blisters en meer. De automatische producttoevoer wordt in detail aangepast om het het gewenste product te verwerken. Formaatwisselingen zijn relatief snel, veelzijdig en makkelijk in te stellen met behulp van positie indicatoren en vooraf afgestelde wisseldelen.

Maximale machinesnelheid: 80 / min.

Werking:v106-flussoHet doosje wordt vanuit het magazijn opgepakt en uitgevouwen via een positief openingsysteem. Producten komen via de transport-lade voor de pusherunit. De producten worden vervolgens via de pusherunit in het doosje geschoven. De doosjes worden dichtgevouwen en via een kettingsysteem begeleid naar de uitgang van de machine.

Semi- automatische casepacker type V140SA

Semi- automatische casepacker machine V140SA is een makkelijk in te stellen casepacker welke geschikt is voor het verpakken van stuksdoosjes in een omdoos.

De omdoos wordt door de operator op de band geplaatst. De producten worden door de machine automatisch gestapeld. De omdoos wordt voor de doosjes gepositioneerd en vervolgens wordt deze gevuld vanuit de stapelunit. Formaatwisselingen zijn snel door het gebruik van positie indicatoren. De ombouwtijd bedraagt maar 5 minuten.

Werking:

Automatische casepacker type V140P

Automatische casepacker V140P is een makkelijk in te stellen betrouwbare casepacker welke geschikt is voor het verpakken van stuksdoosjes in een omdoos.

De omdoos wordt automatisch uit het magazijn gepakt en voor de stapelaar geplaatst. De producten worden door de machine automatisch gestapeld via servomotor besturing. De omdoos wordt voor de doosjes gepositioneerd en vervolgens wordt deze gevuld vanuit de stapelunit. Formaatwisselingen zijn snel door het gebruik van positie indicatoren en een goede toehankelijkheid.  De dozen worden automatisch gesloten door tape of hot-glue.

Werking: