Afvulmachines voor pouches

Afvulmachines met simpele bediening, eenvoudige reiniging, en hoge doseernauwkeurigheid!

Allround Universal Pouch SA

Deze semi automatische pouch afvulmachine is geschikt voor het afvullen en het sluiten van flexibele pouches.

De pouch wordt met de spout geplaatst in de rail onder de afvulkop. Deze robuuste en professionele afvulmachine kan zowel viskeuze als dunne vloeistoffen moeiteloos afvullen.

Het reinigen van de machine is snel en gemakkelijk. De machine heeft de beste polijstgraad mogelijk wat zorgt voor de minste aanhechting van het product. Nog belangrijker uiteraard is de nauwkeurige dosering van deze afvulmachine. Ook de sluitkracht waarmee de doppen worden dichtgedraaid is nauwkeurig in te stellen.

Geschikt voor het afvullen van pouches van 5 ml t/m 1300 ml. Ook geschikt voor pouches met kindvriendelijke doppen.

Automatische pouch afvulmachine

Volautomatische afvul- en sluitmachine geschikt voor het afvullen en sluiten van flexibele pouches uitgevoerd met een spout. Alle product contactdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig RVS316L met de hoogste polijstgraad mogelijk, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle reiniging.

De pouches worden automatisch vanuit het magazijn ingevoerd in het sterwiel. Het sterwiel wordt aangestuurd via een centrale servomotor. Tijdens het afvullen wordt de pouch automatisch opgeblazen. Vervolgens wordt er een dop op de pouch geplaatst en wordt de dop nauwkeurig aangedraaid. De afgevulde pouches worden automatisch uitgestoten en worden via een transportband uit de machine gevoerd. Optioneel kunnen de pouches worden voorzien van een batchnummer, vervaldatum of andere codering.

Geschikt voor het afvullen van pouches van 5 ml t/m 1300 ml. Ook geschikt voor pouches met kindvriendelijke doppen.