Nieuwe innovaties op Empack 2023

Onder de innovaties die Allround Engineering ter gelegenheid van Empack 2023 naar ‘s-Hertogenbosch brengt, bevinden zich verschillende oplossingen van Axomatic. Axomatic is marktleider op het gebied van het ontwerpen en bouwen van betrouwbare procesketels, tubevulmachines en afvulmachines.

Op 5 & 6 april kunnen bezoekers terecht op stand 1.G08.

Bezoek onze stand en ontdek de nieuwe Axoblock 100. Een automatische afvul- en sluitmachine, de kleinere versie van de Axoblock 160. De kracht en de sterke punten van Axoblock 100 afvulmachine zijn vooral het snelle ombouwen en de eenvoudigheid voor de operator. De machine kan eenvoudig omgebouwd worden naar een ander formaat fles door het gebruik van puck. Deze pucks zijn ontworpen voor het afvullen en sluiten van zowel stabiele als onstabiele flessen en potten met dun- en dik viskeuze vloeibare producten. Door het aanklikken van recepten in het display zijn alle instellingen eenvoudig geregeld. De sluitkolom voor het sluiten van de doppen is aangestuurd via een servomotor die zichzelf automatisch instelt na het selecteren van een recept. De sluitkracht wordt real-time gemeten en is te zien op het display.

Daarnaast hebben we diverse oplossingen op de stand voor het afvullen en sluiten van tubes. Vanaf semi- automatische machines tot de volledig automatische AXO800 machine.

Natuurlijk zijn onze semi- automatische afvulmachines “Allround Universal” ook weer aanwezig, dit keer in combinatie met handmatige of semi- automatische oplossingen voor het sluiten van doppen en deksels.

De machines die we presenteren staan werkend opgesteld. Komt u ook langs onze stand?

Vooraf gratis registreren kan via:

Aanmelden Empack 2023