Vul en sluitoplossing voor de cosmetische industrie

Dit nieuwe lineaire mono block oplossing combineert zowel het afvullen als het sluiten in één enkele machine.

Dit is de perfecte vul- en sluitmachine voor de cosmetica-industrie.

Een mono block is een kostenefficiënte oplossing, die wordt aangeraden als er weinig ruimte is in de fabriek en als er meerdere producten moeten worden verwerkt.

De vultechnologie kan worden uitgevoerd via flowmeters, maar er zijn ook zuigerpompen verkrijgbaar, aangestuurd via een pneumatisch systeem of servo motoren;

Flowmeters zijn vooral geschikt voor vloeibare producten zonder elektrisch geleidingsvermogen, zoals oliën, lotions, crèmes enz. Aan de andere kant biedt het vullen met zuigervolumes enorme voordelen in gevaarlijke omgevingen en/of bij producten met een hoge viscositeit.

De vulsectie in onze MRL kan worden geïmplementeerd met onze nieuwste technologie die we “Continuous Motion Technology” (walking beam) noemen en onze robotapplicatie.

Rejves ontwikkelt al meer dan 20 jaar gespecialiseerde afdekkoepels. Het sluitgedeelte van deze machine kan zowel lineair als roterend zijn, afhankelijk van de vereiste uitvoersnelheid en flexibiliteit. Als de sluitkop wordt uitgebreid met koppelregeling met servomotoren (borstelloze motoren), kan het koppel eenvoudig worden aangepast via de HMI.

Aan de andere kant, als de sluitrevolver volledig wordt aangestuurd door servomotoren, kunnen we zowel het koppel als de virtuele curvenschijf beheren op de HMI. Daarom noemen we het “toekomstbestendig”, wat betekent dat het tijdens de volledige levensduur van de machine elke fleshoogte en elk type dop aankan.

Lineaire mono block afvulmachines zijn compacte oplossingen die gebruiksgemak combineren met maximale flexibiliteit wat betreft omschakeling en toegang tot de machine. Formaatwissels zijn volledig zonder gereedschap en zeer snel uit te voeren.

De machine kan worden geleverd in voedselveilige, ATEX en corrosiebestendige versies.

Deze lineaire mono block afvulmachine is geschikt voor een breed scala aan toepassingen: van voeding & dranken, huishoudelijke & persoonlijke verzorging, tot farmaceutische & cosmetische producten en industrie & chemie.

Leave A Comment

Vanwege de bedrijfsverhuizing van Allround Engineering BV zijn we tussen 08-07 en 19-07 beperkt bereikbaar.

Excuses voor het ongemak, graag verwelkomen we u binnenkort in de nieuwe showroom.