Chemische & industriële sector

Geïnteresseerd in een gesprek?

Graag helpen we u met een passende oplossing voor uw productievraagstuk. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend advies aan.

Allround Engineering B.V. levert ultramoderne machines en processen voor de chemische industrie

In samenwerken met de meest innovatieve technologiebedrijven bieden onze machines een toegevoegde waarde voor uw productie.
Als technologische leider in machines, systemen en processen bieden wij retail of all-in-one oplossingen voor het gehele productieproces.

Wij hebben de optimale machine voor uw verpakking. Onze systemen onderscheiden zich door veiligheid, efficiëntie, lange levensduur en een beschermende productie.

Onze machines zijn geschikt voor het verpakken van chemische vloeistoffen.

Denk hierbij aan verpakkingsmachines zoals afvulmachines, sluitmachines, etiketteermachines & kartonneermachines.

De machines zijn volledig GMP uitgevoerd en worden gevalideerd en geleverd met de juiste documentatie. Er wordt gezorgd voor de juiste afdichtingen met de juiste product resistentie.

Uitdaging

Veel productiebedrijven, verpakkingsbedrijven, chemie producenten en loon verpakkingsbedrijven hebben moeite met het verpakken van chemische vloeistoffen. Dit komt doordat de juiste verpakkingsmachines vaak ontbreken of niet voldoen aan de vereiste normen voor het veilig verpakken van deze vloeistoffen. Dit kan leiden tot lekkages, onjuiste afdichtingen en in het ergste geval tot gevaarlijke situaties.
Bent u op zoek naar betrouwbare en veilige machines voor het verpakken van chemische vloeistoffen? Heeft u genoeg van machines die niet de juiste afdichtingen hebben of niet voldoen aan de nodige normen? Wilt u ervoor zorgen dat uw productieproces soepel verloopt en dat uw producten veilig verpakt worden? Dan hebben wij de oplossing voor u!

Oplossing

Onze chemische productie machines zijn speciaal ontworpen voor het verpakken van chemische vloeistoffen. Onze machines, waaronder afvulmachines, sluitmachines, etiketteermachines & kartonneermachines, zijn volledig GMP uitgevoerd en worden gevalideerd en geleverd met de juiste documentatie. Hierdoor voldoen ze aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Resultaat

Met onze oplossingen kunnen bedrijven hun productiekosten verlagen, de productiesnelheid verhogen en de kwaliteit van hun producten verbeteren.
Profiteer van onze moderne machines, systemen en processen die uw productieproces naar een hoger niveau tillen. Een veilige en constante productie van uw producten.

Waarom kiest u voor ons?

Wij leveren machines van betrouwbare, hoge kwaliteit.
Kwaliteit Staat Voorop
Door het gebruik van hoogwaardige en sterke materialen staat de kwaliteit van onze machines onze voorop.
Vakkundige Krachten
Binnen ons team hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer met passie voor techniek. We werken hard, leveren mooie producten en vinden het belangrijk dat u tevreden bent.
Betaalbaar maatwerk
We leveren betaalbaar maatwerk en denken mee met uw proces. Dat is het mooie aan ons vak.
Meegroeien met de klant
Van kleinschalige productie tot volledig automatische lijnen. Wij groeien mee met uw bedrijf en adviseren u met het opschalen.