Voedingsmiddelen & supplementen

Geïnteresseerd in een gesprek?

Graag helpen we u met een passende oplossing voor uw productievraagstuk. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend advies aan.

Allround Engineering B.V. levert ultramoderne machines en processen voor de farmaceutische industrie

In samenwerken met de meest innovatieve technologiebedrijven bieden onze machines een toegevoegde waarde voor uw productie.
Als technologische leider in machines, systemen en processen bieden wij retail of all-in-one oplossingen voor het gehele productieproces.

Wij hebben de optimale machine voor uw proces. Van het mengen tot het verpakken. Onze systemen onderscheiden zich door veiligheid, efficiëntie, lange levensduur en een beschermende productie.

Onze machines en processen zijn geschikt voor de productie en verpakking van vloeistoffen.

Denk hierbij niet alleen aan proces- en handelingsapparatuur maar ook aan verpakkingsmachines zoals afvulmachines, sluitmachines, etiketteermachines & kartonneermachines.

De machines zijn volledig GMP uitgevoerd en worden gevalideerd en geleverd met de juiste FDA-approved documentatie.

Uitdaging

Veel productie- en verpakkingsbedrijven hebben moeite met het vinden van geschikte machines  voor de productie en verpakking van voedingsproducten. Ze zijn niet alleen op zoek naar machines, maar ook naar eenvoudige schoonmaak en materialen die aan alle vereisten voldoen.

Vaak worden machines verkocht als geschikt voor voedingsproductie en -verpakking, maar blijken ze niet te voldoen aan de juiste certificeringen en documentatie. Dit zorgt niet alleen voor problemen bij het schoonmaken maar ook het niet voldoen aan de wettelijke regelgeving kan leiden tot boetes en reputatieschade.

Oplossing

Onze machines en processen zijn volledig afgestemd op de productie en verpakking van producten in de voedsel industrie. We bieden niet alleen een breed scala aan proces apparatuur, maar ook verpakkingsmachines zoals afvulmachines, sluitmachines, etiketteermachines en kartonneermachines. Al onze machines zijn volledig GMP-gecertificeerd en worden geleverd met de juiste FDA-goedgekeurde documentatie.

Resultaat

Door het gebruik van volledig GMP-gecertificeerde en FDA-goedgekeurde machines en materialen kunnen productiebedrijven, verpakkingsbedrijven, voedingsproducenten en loonverpakkingsbedrijven voldoen aan alle vereisten en regelgevingen.

U kunt op ons vertrouwen voor betrouwbare en veilige machines voor uw productie.

Waarom kiest u voor ons?

Wij leveren machines van betrouwbare, hoge kwaliteit.
Kwaliteit Staat Voorop
Door het gebruik van hoogwaardige en sterke materialen staat de kwaliteit van onze machines onze voorop.
Vakkundige Krachten
Binnen ons team hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer met passie voor techniek. We werken hard, leveren mooie producten en vinden het belangrijk dat u tevreden bent.
Betaalbaar maatwerk
We leveren betaalbaar maatwerk en denken mee met uw proces. Dat is het mooie aan ons vak.
Meegroeien met de klant
Van kleinschalige productie tot volledig automatische lijnen. Wij groeien mee met uw bedrijf en adviseren u met het opschalen.