Farmaceutische producten & Medical devices

Geïnteresseerd in een gesprek?

Graag helpen we u met een passende oplossing voor uw productievraagstuk. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend advies aan.

Allround Engineering B.V. levert ultramoderne machines en processen voor de farmaceutische industrie

In samenwerken met de meest innovatieve technologiebedrijven bieden onze machines een toegevoegde waarde voor uw productie.
Als technologische leider in machines, systemen en processen bieden wij retail of all-in-one oplossingen voor het gehele productieproces.

Wij hebben de optimale machine voor uw proces. Van het inwegen, tot nat en droog granuleren, malen en zeven, mengen, tabletcoaten, tabletcontrole tot productbehandeling. Onze systemen onderscheiden zich door veiligheid, efficiëntie, lange levensduur en een beschermende productie.

Onze machines en processen zijn geschikt voor de productie en verpakking van farmaceutische vaste stoffen en vloeistoffen.

Denk hierbij niet alleen aan proces- en handelingsapparatuur maar ook aan verpakkingsmachines zoals afvulmachines, sluitmachines, etiketteermachines & kartonneermachines.

De machines zijn volledig GMP uitgevoerd en worden gevalideerd en geleverd met de juiste documentatie.

Uitdaging

Farmaceutische ontwikkelaars en productiebedrijven hebben behoefte aan geavanceerde machines en processen om hun productieproces efficiënter te maken en de kwaliteit van hun producten te verbeteren. Echter, het vinden van de juiste machines en systemen die aan hun specifieke behoeften voldoen, kan een uitdaging zijn. Het hebben van verouderde machines of het ontbreken van machines die nodig zijn voor verschillende productiestappen zorgt voor inefficiëntie en lagere productiekwaliteit. Daarnaast kan het gebrek aan geavanceerde technologieën en processen leiden tot vertragingen in de productie en hoge kosten voor de bedrijven.

Oplossing

Allround Engineering B.V. biedt moderne en geavanceerde machines, systemen en processen die voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven, verpakkingsbedrijven en productontwikkelaars. Wij hebben een breed scala aan machines, waaronder machines voor het inwegen, nat en droog granuleren, malen en zeven, en mengen. Onze machines zijn van hoge kwaliteit en bieden efficiëntie en precisie in het productieproces.
Daarnaast bieden wij retail of all-in-one oplossingen, zodat bedrijven kunnen profiteren van een volledig geïntegreerd productieproces. Onze technologische expertise stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Resultaat

Met onze oplossingen kunnen bedrijven hun productiekosten verlagen, de productiesnelheid verhogen en de kwaliteit van hun producten verbeteren. Bovendien zorgen onze geavanceerde systemen en processen voor een betere traceerbaarheid en kwaliteitscontrole, wat essentieel is in de farmaceutische industrie.
Kies Allround Engineering B.V. als uw partner voor farmaceutische productie, en profiteer van onze moderne machines, systemen en processen die uw productieproces naar een hoger niveau tillen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij leveren machines van betrouwbare, hoge kwaliteit.
Kwaliteit Staat Voorop
Door het gebruik van hoogwaardige en sterke materialen staat de kwaliteit van onze machines onze voorop.
Vakkundige Krachten
Binnen ons team hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer met passie voor techniek. We werken hard, leveren mooie producten en vinden het belangrijk dat u tevreden bent.
Betaalbaar maatwerk
We leveren betaalbaar maatwerk en denken mee met uw proces. Dat is het mooie aan ons vak.
Meegroeien met de klant
Van kleinschalige productie tot volledig automatische lijnen. Wij groeien mee met uw bedrijf en adviseren u met het opschalen.