Cosmetica & Personal care

Geïnteresseerd in een gesprek?

Graag helpen we u met een passende oplossing voor uw productievraagstuk. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend advies aan.

Allround Engineering B.V. levert ultramoderne machines en processen voor de cosmetische industrie

In samenwerken met de meest innovatieve technologiebedrijven bieden onze machines een toegevoegde waarde voor uw productie.
Als technologische leider in machines, systemen en processen bieden wij retail of all-in-one oplossingen voor het gehele productieproces.

Wij hebben de optimale machine voor uw proces. Van het inwegen, tot het malen en zeven, van het mengen, tot het afvullen, sluiten, etiketteren tot secondaire verpakkingen zoals kartonneren en casepacken. Onze systemen onderscheiden zich door veiligheid, efficiëntie, lange levensduur en een beschermende productie.

Onze machines en processen zijn geschikt voor de productie en verpakking van cosmetische vaste stoffen en vloeistoffen.

Denk hierbij niet alleen aan proces- en handelingsapparatuur maar ook aan verpakkingsmachines zoals afvulmachines, sluitmachines, etiketteermachines & kartonneermachines.

De machines zijn volledig GMP uitgevoerd en worden gevalideerd en geleverd met de juiste documentatie.

Uitdaging

Soms zijn huidige machines en processen in de cosmetische industrie verouderd en inefficiënt, wat resulteert in lagere productiekwaliteit en hogere kosten. Bent u moe van het werken met verouderde machines en inefficiënte processen? Merkt u dat uw concurrenten sneller en goedkoper produceren, wat resulteert in een verlies van klanten en omzet? Wilt u uw productiekwaliteit verbeteren en kosten verlagen?

Oplossing

Allround Engineering B.V. biedt moderne machines en processen speciaal ontworpen voor de cosmetische industrie. Onze geavanceerde machines en geautomatiseerde processen zorgen voor een optimale productie. Met onze machine voor cosmetische productie kunt u sneller, efficiënter en met een hogere kwaliteit produceren.

Resultaat

U zult merken dat uw productiecapaciteit toeneemt, de kosten dalen en u meer tevreden klanten en een hogere omzet heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze machine voor cosmetische productie uw bedrijf naar een nieuw niveau kan tillen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij leveren machines van betrouwbare, hoge kwaliteit.
Kwaliteit Staat Voorop
Door het gebruik van hoogwaardige en sterke materialen staat de kwaliteit van onze machines onze voorop.
Vakkundige Krachten
Binnen ons team hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer met passie voor techniek. We werken hard, leveren mooie producten en vinden het belangrijk dat u tevreden bent.
Betaalbaar maatwerk
We leveren betaalbaar maatwerk en denken mee met uw proces. Dat is het mooie aan ons vak.
Meegroeien met de klant
Van kleinschalige productie tot volledig automatische lijnen. Wij groeien mee met uw bedrijf en adviseren u met het opschalen.